Hvordan laver man en WordPress hjemmeside?

I dag er det blevet okay nemt at lave en hjemmeside i WordPress. Alt du skal gøre er, at kaste dig ud i det. Der er rigtig mange guides på nettet, der hjælper dig godt i gang.

Det første du skal gøre er at installerer WordPress. Det kan du enten gøre gennem dit Webhotel med 1-click-installer hos fx One.com eller Unoeuro.com, eller du kan downloade det manuelt og installerer det gennem File Manager hos dit webhotel.

Hvilket WordPress tema skal jeg bruge?

Det er sådan set op til dig selv. Du kan enten bruge et gratis WordPress tema, eller du kan købe et af de mange populære WordPress temaer hos https://themeforest.net/.

Mange af temaerne kommer med færdiglavede skabeloner, som du blot skal installerer. Når du har installeret en skabelon der passer på dine ønsker, skal du blot udskifte tekst, billeder og evt. andet indhold.

Har du brug for gratis rådgivning og hjælp til WordPress, kan du eksempelvis kontakte webdesigneren Nicolai Sørensen. Han tilbyder nemlig gratis wordpress hjælp, som du eksempelvis kan bruge til at blive sat godt ind i WordPress ved bl.a. at blive vejledt angående valg af tema, plugins osv.

Hvad koster WordPress?

WordPress koster ikke noget i sig selv. Du betaler kun, hvis du gør brug af betalte temaer og plugins. Hvis du går op i at have det bedste, anbefaler vi at du køber ordenlige temaer og plugins. Et godt tema er eksempelvis DIVI. Med WordPress temaet DIVI får du næsten alle de funktioner, som du ellers skulle ud og købe en masse plugins for at få.

Det er både billigt og nemt at gå til.

Få hjælp af en webdesigner

Hjemmeside webdesigner

Hvis det lyder uoverskueligt, er der altid mulighed for at få hjælp af en webdesigner der kan WordPress.

En hjemmeside i WordPress koster normalt mellem 8.000 kr. og 15.000 kr. hos en WordPress webdesigner. Det er en meget overkommelig pris for mange virksomheder, men kan umiddelbart godt synes af mange penge for private eller nystartede selvstændige.

Hvordan laver man en WordPress hjemmeside?